El conte de la Serventa

Un llibre de Margaret Atwood
Traducció de l’anglès de Xavier Pàmies
Quaderns Crema, 2019 – 359 pàgs.
BIB-ID 1554300989 – N ATW


L’Offred viu a la República de Galaad, un règim totalitari i teocràtic basat en el control del cos femení per part del govern. En un futur no gaire llunyà assolat per una natalitat en declivi, les dones fèrtils com ella només tenen una missió a la vida: garantir la descendència de l’elit dominant.

El seu relat descarnat – a estones fred i irònic, d’altres vehement – desvelarà les tenebres d’una societat que es pretén virtuosa i ens demostrarà que ni l’Estat més repressor pot contenir el desig de llibertat.

Des de la seva publicació el 1958, El conte de la Serventa ha esdevingut un veritable clàssic de la literatura en llengua anglesa, i és que aquesta sàtira colpidora del fanatisme religiós i el totalitarisme interpel·la més que mai el nostre present i ens fa considerar la fragilitat dels nostres drets i llibertats més preats.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s